terug naar categorie├źn

honest love. real life. my heart. your stories.

Het blijft iedere keer weer bijzonder om aanwezig te mogen zijn bij zo’n intieme gelegenheid als een bruiloft. Dat ik deze gebeurtenis mag vastleggen voor volgende generaties geeft nog meer voldoening. <3

Het allerbelangrijkste is natuurlijk plezier maken! De mooiste dag van jullie leven vastleggen in een ontspannen en spontane setting, zodat iedereen zichzelf kan zijn.

Ik wil meer dan alleen jullie fotograaf zijn. Jullie kunnen altijd bij mij terecht voor andere vragen over jullie trouwdag. Ik heb inmiddels een groot netwerk van hele getalenteerde en creatieve trouwleveranciers die jullie dag tot een compleet plaatje maken. Dus aarzel niet om mij om advies te vragen!

About Me

Mijn naam is Joke Beljaars en woon in Weert. Fotografie is al jaren mijn grote passie. Mijn stijl? Puur en spontaan. Niet geposeerd. Ik werk graag met mensen. Vind het steeds weer opnieuw een eer om “Life Changing Moments” vast te mogen leggen. Een bruiloft, een familie en een geboorte. Het belangrijkste is dat iedereen zich op zijn gemak voelt en zichzelf kan zijn voor de camera. Want geloof mij, ik sta er ook liever achter dan voor! Haha!

Spontaniteit kan alleen ontstaan als er wederzijds vertrouwen is. Dat is waar ik bij iedere shoot naar streef. En natuurlijk plezier maken!

Liefs, Joke