terug naar categorieën
“Heldere kleurrijke trouwfoto’s op een ontspannen en pure manier!”

De mooiste dag van jullie leven moet natuurlijk perfect vastgelegd worden. Onze bruidsreportage laat zien hoe jullie dag echt was.

“Zijn jullie familie of vrienden van het bruidspaar?”

Deze uitspraak geeft perfect weer wie wij zijn! Als trouwfotograaf begeven we ons tussen jullie daggasten. Hierdoor zijn we als het ware onzichtbaar aanwezig, terwijl alle belangrijke, leuke en emotionele momenten worden vastgelegd.

byFeelingz bestaat uit een team van 2 fotografen, Chantal & Ivo, jullie boeken ons beide en leggen dan ook samen de hele dag op beeld vast. Van het aankleed moment naar de first look, de ceremonie en daarna een spetterend feest. We weten alle bijzondere momenten op beeld te vangen, die straks in een album de mooiste herinneringen vormen van jullie bijzondere dag.

Onze bruidsparen houden van romantiek, emotie en details. Allemaal dingen die wij juist graag vastleggen. Met ons ben je ervan verzekerd dat jullie bruiloft sprankelend en vol mooie momenten wordt vastgelegd. Er is niets zo leuk als genieten van de herinneringen aan jullie bruiloft op het moment dat jullie het trouwalbum doorbladeren.