terug naar categorieën

Ontmoet trouwfotograaf Nurmya van By VT Photography , een spontane, betrokken en enthousiaste trouwfotograaf  die met jullie meedenkt en jullie bruiloft authentiek vastlegt met een natuurlijke touch. Altijd op zoek naar het mooiste licht, de bijzondere plekjes maar vooral naar jullie echte emoties, schaterlachjes en ontroerende momenten die ik voor jullie wil vereeuwigen.

By VT – The Wedding Experience,  Jullie mooiste dag met liefde vastgelegd . Op jullie dag laat ik zien hoe mooi jullie zijn, waarin je jouw liefde aan elkaar laat zien. Ik heb oog voor de kleine maar betekenisvolle momenten, die jullie dag compleet maakt.  It’s about all the details. Ik leg jullie liefde op een romantische, dromerige en vooral ontspannen manier vast. Waarin jullie jezelf in herkennen, zoals jullie echt zijn en waar je voor altijd op terug kan kijken.
Een bruiloft vind ik één van de mooiste momenten om vast te leggen. Er is op deze dag zoveel liefde en emotie voelbaar. Ik fotograaf jullie verhaal vol met betekenisvolle momenten zoveel mogelijk  ‘zoals het is’: puur en in het moment. Want ik geloof oprecht dat dát je mooiste herinneringen zijn.
Gedurende de dag beweeg ik me mee met jullie gasten op een onopvallende manier om zo de echte liefdevolle momenten van de dag vast te leggen. Jullie familie, vrienden en kennissen waar jullie een emotionele binding mee hebben maken deze dag met hun aanwezigheid ook bijzonder, daarom breng ik hun ook graag in beeld. Jullie verhaal op jullie trouwdag leg ik zo authentiek mogelijk vast waarin ik jullie mee wil verassen vol met echte emoties waar je voor altijd op terug kan kijken en deze speciale dag telkens weer opnieuw kan herbeleven.
By VT | The Wedding Experience – jullie liefdevolle momenten met liefde vastgelegd.