terug naar categorieën

Foto’s van de mooiste dag!
Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk

Het is zover, jullie gaan trouwen! Op de huwelijksdag draait alles om jullie tweeën. Alles is geregeld. Over de fotograaf hoeven jullie niet in te zitten! Ik zorg voor prachtige trouwfoto’s waar je over 30 jaar nog graag naar terugkijkt. En jullie kunnen optimaal van de dag genieten.

Jullie liefde en jullie trouwdag is jullie eigen bijzondere verhaal. Dat fotograferen, doe ik het liefst. Van het aankleden tot jullie ontmoeting, van de bruidsreportage tot het diner en de openingsdans. Het hoort allemaal bij jullie trouwdag!

Bruidsfotografie is een spannend vak. Als fotograaf kan ik me van tevoren maar weinig voorbereiden op de omstandigheden qua licht en compositie. Sommige momenten zijn natuurlijk bekend, maar het zijn vooral de spontane momenten en onverwachte echte emoties die ik niet wil missen. Die zijn het mooist om vast te leggen.

Kennismakingsgesprek
Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen als bruidsfotograaf? Neem contact met me op, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking in om jullie dag en wensen te bespreken. Vanuit mijn ervaring met bruidsfotografie kan ik met jullie meedenken en tips geven. Tijdens het gesprek kunnen jullie ook een demo-trouwalbums bekijken en voelen of het klikt.