terug naar categorieën

Charmé is opgericht door Marina Yassa. Zij had als kind al een droom: Het ontwerpen van bruidsjurken. 

Van jongs af aan was zij gepassioneerd door mode en tekende ze altijd al graag. Ze wist dat ze ooit de kans wilde krijgen om haar creativiteit en liefde voor bruidsmode te uiten. 

Uiteindelijk kreeg Marina de mogelijkheid om haar droom werkelijkheid te maken. En mag zij met trots zeggen dat zij eigenaresse is van de boutique Charmé in Breukelen. Zij besloot zich volledig te wijden aan het creëren van prachtige bruidsjurken waarin elke vrouw zich geweldig voelt. Voor Marina is het doel eenvoudig: zij wilt jurken ontwerpen die de natuurlijke schoonheid van elke bruid accentueren en haar laten stralen op haar speciale dag.

Zij gelooft dat elke bruid het verdient om zich zelfverzekerd en prachtig te voelen in haar trouwjurk, en ze is vastberaden om dat te bereiken.

Zij geniet ervan om samen te werken met bruiden, hun wensen te begrijpen en hun droomjurk werkelijkheid te laten worden. Met haar passie, expertise en toewijding helpt Marina bruiden om hun ultieme jurk te vinden en een blijvende herinnering te creëren op hun trouwdag. 

Bij Charmé staat de bruid centraal.

Wij streven ernaar om voor elke bruid iets unieks te creëren en de perfecte service te bieden. 
 Bij ons gaat het niet alleen om het verkopen van een jurk, maar om het creëren van een ervaring die je voor altijd zult koesteren. Wij luisteren naar je wensen, nemen de tijd om je te leren kennen en begeleiden je bij elke stap van het proces. Of je nu een traditionele of eigentijdse bruid bent, wij streven ernaar om jouw persoonlijkheid en stijl te weerspiegelen in de jurk die we voor je creëren.

Wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is, van de stofkeuze tot de pasvorm, zodat je je vol vertrouwen en stralend kunt voelen op je grote dag.

Bij Charmé geloven wij dat elke bruid uniek is en daarom verdient ze een jurk die net zo uniek is als zijzelf. Wij zijn trots om deel uit te maken van deze speciale reis en kijken ernaar uit om samen met jou de perfecte trouwjurk te creëren die al je verwachtingen overtreft.