terug naar categorieën

Sprankelend, humoristisch én verrassend!

Geen zin in een standaard ceremonie met langdradige teksten over de historie van het pand, zonder humor of persoonlijke twist? Geen zorgen, want hier ben ik! Ik ben Cindy en hopelijk jullie toekomstige BABS!

Als BABS maak ik graag het verschil op één van de meeste bijzondere momenten in het leven van jullie als bruidspaar. Mijn doel is om jullie met mijn woorden een geweldige en onvergetelijke huwelijksceremonie te laten ervaren.

Jullie mooiste, ontroerendste, grappigste en leukste momenten vat ik samen tot een persoonlijke speech, waar de lach centraal staat. Jullie verhaal zal ik met veel aandacht voor details, de gasten en jullie zelf op een enthousiaste en humoristische manier vertellen.

Het moment waarop je JA zegt tegen de rest van je leven, moet gewoon goed en onvergetelijk zijn!

Ik heb Cin om te trouwen. Althans, ik heb Cin om júllie te trouwen!

Als jullie mij als BABS overwegen plannen we een kennismakingsgesprek in. Wanneer jullie mij hierna de eer gunnen om het huwelijk te voltrekken kom ik graag langs voor het voorbereidend gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jullie kennismaking, jullie relatie en natuurlijk het aanzoek! Indien gewenst betrek ik naderhand familie en goede vrienden van jullie voor extra input die jullie wellicht -dan al niet expres- weggelaten hebben.

Natuurlijk alles naar jullie wens. Gezamenlijk spreken we ook de ceremonie door, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan op de grote dag. Uiteraard ben ik na dit gesprek gewoon bereikbaar via mail, telefoon en what’s app en zonodig plannen we gewoon nog een gesprek!

Naast dat ik jullie wettelijk kan trouwen, is het ook mogelijk om als ceremonieel spreker op te treden als jullie ervoor kiezen om buiten de gewaande paden te trouwen. En trouwen jullie in het buitenland? Yes! Ik reis heel graag met jullie mee, als jullie Nederlandssprekende trouwambtenaar. Indien gewenst voltrek ik het huwelijk gedeeltelijk in een andere taal, zoals het Frans, Duits of Engels. Pas de problème!

Willen jullie kennismaken? 

Bel mij op via mijn telefoonnummer 0624523368 , bezoek mijn http://www.cinomtetrouwen.nl of stuur mij een e-mail cindy@cinomtetrouwen.nl