terug naar categorieën

To have and to hold…
Jullie gaan trouwen, wat een geweldig nieuws! Jullie bereiden de mooiste dag van jullie leven voor en daar hoort natuurlijk jullie droom trouwkaart bij.

Even voorstellen:
Ik ben Concetta en ik help jullie graag met jullie perfecte ontwerp! In mijn webshop vind je veel stijlen die je zelf in de editor kunt aanpassen naar jullie kleuren palet, lettertypen, achtergronden en afbeeldingen. Ook staan er interessante blogs klaar vol tips en trics. En als jullie willen, help ik jullie persoonlijk met maatwerk bij het idee wat je in je hoofd hebt, maar nergens kunt vinden… Of niet zelf kunt maken. Of gewoon, omdat je het teveel gedoe vindt om het zelf te doen!

Hulp is onderweg!
Hoe kom je nou tot jullie perfecte trouwkaart? Of misschien willen jullie wel een complete trouw huisstijl? Daar help ik je dus graag bij. Stap voor stap kijk ik persoonlijk met jullie mee, help en adviseer en voor je het weet ontstaat de perfecte kaart die je voor ogen hebt. Om alles bij elkaar te laten passen op jullie huwelijksdag, kun je in de webshop save the dates, trouwkaarten, menu- en naamkaartjes, programma- of detailkaartjes, welkomstborden en gastenboeken vinden. Een warm welkom op jullie bruiloft!

Als alles perfect bij elkaar past…
In de webshop vind je daarnaast allerlei mooie extra’s om jullie uitnodigingen compleet te maken en te versieren. Denk aan mooie waxzegels, kalkpapier wikkels, pocketfold mapjes, touw, lint en paperclips. Alles wat er nodig is om jullie gasten een onvergetelijke indruk van jullie trouwdag te geven als ze de envelop openen…

Jullie happily ever after begint dus in de leukste webshop: concettacordaro.nl!

Enne… Stuur me gerust een berichtje met jouw vragen via DM, mail of app. Bellen mag natuurlijk ook! Inspiratie opdoen kun je ook alvast op mijn Instagram en Pinterest borden.