terug naar categorieën

Vol passie speelt Coverband Blush het beste van alle stijlen, aller tijden! Blush heeft een oneindige hitlijst met o.a. Disco, Pop, Soul, Rock, Nederlandstalig, Latin en Dance. Ook de nodige Golden oldies en hitjes voor het foute uur komen aan bod. Zolang de muziek bijdraagt aan een bruisend feest, spelen we het! Feest wordt gegarandeerd!

De ingrediënten van Coverband Blush: twee bloedmooie zangeressen in de bloei van hun leven, Patty en Steffi. De springende toetsenist Bart (ja springend) en good-looking gitarist Peter, die de juiste snaren weet te raken bij het publiek. De Blushers worden in controle gehouden door de grooves van de temperamentvolle bassist Rómulo en door de beats van de altijd vrolijke en energieke drummer Hans.

Coverband Blush is anders dan anderen. We gaan door tot de blaren op ieders voeten staan! De liefde voor de muziek en de passie om er een feest van te maken spat er vanaf! Je krijgt dus lange sets en korte pauzes. Het podium is ons medicijn.
Blush werkt niet met een vaste setlijst, maar past zich aan naar iedere situatie en werken wanneer gewenst met een verzoek-concept! Coverband Blush biedt een avondvullend programma, all-in met licht & geluid (vaste licht- en geluidsman).

Band versus DJ

Wat is er nu leuker dan op een feest genieten van live muziek? Je gasten krijgen naast de leukste hits ook nog een spetterende show en leuke interactie! Coverband Blush speelt normaliter 3 sets met twee korte pauzes. De vaste geluidsman pakt het feest in de pauzes naadlos op als prof-DJ. Zo heb je voor ieder wat wils!

Interesse? Neem contact op en kom een keer vrijblijvend luisteren op onze repetitie-avonden!