terug naar categorieƫn

Over Danna

Hoi! Ik ben Danna.

Moeder van 2 jongens en getrouwd met 1 šŸ™‚ Met mijn mannen maak ik in de herfst graag flinke wandelen in de bossen van de Belgische Ardennen om daarna voor een knappend haardvuurtje een lekkere beker chocolademelk te drinken en een boek te lezen!

In de zomer kun je me vinden in Italiƫ, niet op het strand maar op mijn oh zo geliefde sneakers dwalend door stadjes en steegjes, op zoek naar heerlijk authentiek eten.

Om te zorgen dat mijn liefde voor lekker eten niet helemaal uit de hand loopt ben ik 4 keer per week in de sportschool te vinden voor een beetje extra power, het krachthonk is de plek waar ik het liefst ben!

Natuurlijk heb ik altijd een camera binnen handbereik, dat is overigens heel vaak mijn Iphone 11, onderweg met hond Henk echt ideaal om mooie luchten en gouden uurtjes te vereeuwigen waar ik heel erg gelukkig van word!

Trouwen!

Jullie dag is eindelijk aangebroken!

Alle voorbereidingen en voorpret komen nu bij elkaar, al die lieve mensen die er speciaal voor jullie zijn vandaag!

Ik zorg dat alle grote en kleine momenten herinneringen worden om te koesteren, zodat jullie voor altijd kunnen nagenieten van jullie trouwdag.

Met liefde bespreek ik met jullie de mogelijkheden, liefst tijdens een kennismakingsgesprek waar we jullie dag uitgebreid doornemen om te kijken wat het best bij jullie past.

06-54392435
info@dannavandaal.nl