terug naar categorieën

Dansstudio Ro-Lo

Dansen is plezier voor twee
Zonder openingsdans kan het feest niet starten, toch? Op de mooiste dag van jullie leven is het tijd voor vele speciale momenten en lekker groots uitpakken. Of juist intiem en knus blijven. Ons motto is “Dansen is plezier voor twee” en dit geldt natuurlijk ook voor de openingsdans van een prachtig bruidspaar!

Warme docenten met ervaring
Bij Dansstudio Ro-Lo wordt iedereen met open armen en een warme gloed verwelkomt. Met jaren aan opgebouwde vaardigheden en zelfs wedstrijdervaring kunnen we jullie verder helpen met het waarmaken van de perfecte en persoonlijke openingsdans.

Geen ervaring nodig
Hebben jullie nog nooit gedanst? Of is het alweer even geleden? Bij ons kunnen jullie ook terecht voor een cursus of een opfriscursus. Geen probleem dus, alles op maat voor jullie.

Dansen is vooral genieten
Wij geven om plezier, gezelligheid en persoonlijke aandacht. In een goede sfeer dansen op eigen niveau is daarom ook onmisbaar. Jullie ambities in jullie dans staan bij ons voorop! Door middel van privélessen leren jullie een openingsdans naar keuze, met eigen gekozen muziek die veel voor jullie kan betekenen. Voor het starten van de privélessen is er ruimte voor een vrijblijvende intake waarin jullie ons als docenten kunnen leren kennen, en wensen en vragen kwijt kunnen. Neem vooral contact met ons op mocht er interesse zijn in een intake.

Meer info
Naast een persoonlijke openingsdans ondersteunen wij ook vaardigheden in een specifieke dans, zoals de Tango, Engelse Wals, Quickstep, en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op onze website. Vragen? Stuur gerust een e-mail of bereik ons via Facebook of Instagram!

Al kriebels om te beginnen? Dansen is plezier voor twee bij Dansstudio Ro-Lo!

Onze Locatie
Dorpshuis ‘t Slotje | Schoolstraat 2 | Herpen