terug naar categorieën

Jullie openingsdans op (de) maat!

Ieder bruidspaar is uniek en zo ook de openingsdans die bij hen past.
Willen jullie gewoon iets simpels of er een keer juist helemaal voor gaan? Willen jullie graag dat moment met zijn tweeën in de spotlight staan, of juist liever met een hele groep? Vind je jezelf een houten plank, een stijve hark of aritmisch? Hebben jullie al jaren danservaring of zit er juist een groot ervaringsverschil tussen jou en je partner? Geen probleem! Ik ben de schakel tussen jullie dansniveaus. Ik pas de snelheid en het niveau aan het (bruids)paar en de persoonlijke situatie aan.

Danszinnig is er voor jullie!

Unieke openingsdans
De unieke openingsdans is een voor jullie op maat gemaakte choreografie. De dans wordt volledig aangepast op jullie voorkennis en jullie wensen. Samen bespreken we vooraf de ideeën en de mogelijkheden en maken we een concept. Jullie kunnen kiezen of jullie één muzieknummer of juist een mix van verschillende nummers willen. Er wordt dan een professionele mix voor jullie gemaakt.

In de lessen staan plezier en gemak centraal. Op die manier is het snel en ontspannen aanleren van de passen mogelijk. Thuis kunnen jullie gemakkelijk verder oefenen met behulp van het videomateriaal dat ik tijdens de lessen van jullie maak.

Om deze unieke openingsdans te leren zijn maximaal zes lessen van 75 minuten nodig waarin ik jullie helemaal klaarstoom voor de ‘grande opening’ van het trouwfeest. Je gaat genieten van de dans en van elkaar en de gasten zullen versteld staan!

Eerste Hulp Bij Openingsdansen
Met de spoedcursus Eerste Hulp Bij Openingsdansen leren jullie in maar 1 à 2 lessen een leuke en simpele dans op basis van schuifelen aan. Een volledige cursus is dus niet nodig, want ‘EHBO’ biedt de basis om op jullie eigen feest op de dansvloer te schitteren!

Groepsdans voor de bruiloft
Willen jullie met een hele groep een show neerzetten, dan zijn er meerdere mogelijkheden. Bijvoorbeeld een flashmob, een dans met de meiden of met de vriendenclub. In een dagdeel leren jullie een laagdrempelige dans aan en in een generale repetitie zetten we de puntjes op de i.

Danszinnig als partystarter op jullie bruiloft
Een geweldige aanvulling of alternatief voor de openingsdans met z’n tweeën, is de korte en krachtige trouwgastenworkshop. Om jullie feest in gang te zetten brengt Danszinnig alle gasten op de dansvloer en leren we met zijn allen in ongeveer 15 minuten een gemakkelijke en leuke choreografie aan. Samen met alle gasten openen jullie het feest en de band of DJ kan gelijk een volle dansvloer overnemen.