terug naar categorieën

Bij De Bruidsgalerie in Uden heeft de bruid de gelegenheid om de perfecte bruidsjurk uit te zoeken

Aan het begin van je zoektocht naar jou droomjurk heb je alle tijd en aandacht nodig, hiervoor ben je bij ons aan het goede adres. Wij zorgen voor een ongedwongen sfeer en luisteren aandachtig naar jou wensen!
Als toekomstige bruid word je bij ons van top tot teen aangekleed met alle bijpassende accessoires zoals schoenen, lingerie, sluiers, en sieraden. Ook voor de bruid met een maatje meer is er voldoende keuze in de collectie. Wij maken jou bruidsjurk gratis op maat.

De collecties
In onze ruime collectie voeren wij de meest toonaangevende merken waaronder: Essense of Australia, Diane Legrand, Lillian West, San Patrick, Sincerity, Justin Alexander, Creations of Leijten, Romantica, Kenneth-Winston, Ella Rosa, Mori Lee, Demetrios, Ronald Joyce, Sweetheart, MGNY, Enzoani en nog vele anderen. Er zijn bruidsjurken van klassiek tot modern en vintage, van wit tot zwart, van romantisch tot sexy!

Wij geven jou graag persoonlijke aandacht, daarom werken wij het liefst op afspraak.

Wij willen jou graag al onze aandacht, tips en tricks geven die wij door onze jaren lange ervaring hebben opgedaan. Omdat we met een klein team werken, garanderen wij je dat je persoonlijk en informeel word geholpen, sfeer en gezelligheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel!

Neem eens een kijkje op www.debruidsgalerie.nl waar je een greep uit onze collectie kunt vinden en neem contact met ons via de mail of via de telefoon!

Tot ziens in de bruidsgalerie!