terug naar categorieën
Stel je eens voor: je staat daar, stralend, in het perfecte trouwpak dat aan al je wensen voldoet. Kun je het je al voorstellen? Het lijkt misschien nog een verre droom, maar je bent eigenlijk dichterbij dan je denkt. De eerste stap op weg naar jouw perfecte trouwpak is een afspraak maken bij De Kleermakers. Bij ons wordt niet alleen gezorgd dat je er perfect uitziet, maar we maken er ook één groot feest van!
In het levendige centrum van Meppel, slechts op 3 minuten loopafstand van gezellige terrassen, vind je De Kleermakers. Dé specialist op het gebied van maatwerk. Hier kun je in een ontspannen sfeer jouw droom trouwpak samenstellen. Met meer dan 2000 stoffen, knopen, voeringen en stiksels is werkelijk alles mogelijk. Wij denken graag met je mee, kijken naar wat bij je past en zorgen ervoor dat het pak perfect op jouw maat wordt gemaakt. Of je nu droomt van een luchtig trouwpak voor in Italië, of een smoking voor een formele gelegenheid. Niks is te gek. Laat je inspireren door de vele voorbeelden in de winkel.
En wat dacht je van het idee dat jouw kinderen in dezelfde stijlvolle outfit kunnen schitteren als jij? Ook dat kunnen wij realiseren. Geef ons je wensen door en wij zorgen er voor dat je zoontje er straks net zo strak bij loopt als jij.
In onze winkel hebben we een gezellige bar waar we je graag ontvangen met een hapje en een drankje. Bij De Kleermakers geloven we dat de weg naar jouw trouwdag net zo feestelijk moet zijn als de dag zelf. Dat maakt de ervaring alleen maar leuker, nietwaar?
Je bent altijd van harte welkom in onze winkel voor meer informatie of neem contact met ons op. We helpen je graag!
Italiaans vakmanschap, Drentse gezelligheid.