terug naar categorieën

Een zoektocht naar een trouwlocatie kan lastig zijn. Geen locatie is mooi genoeg. Geen setting sfeervol genoeg. Door het fascinerende lichtspel van een scala aan glas in lood ramen wordt elke foto een plaatje. Het historische karakter verbindt de geschiedenis met de toekomst.

In de Kruisherenkapel vindt u een authentieke ambiance die geheel naar eigen smaak en stijl in te richten is, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. De veelzijdige Kruisherenkapel heeft alles onder één dak om uw dag tot een dierbare herinnering te maken. Samen stellen wij de perfecte bruiloft voor u samen. Geen vaste schema’s of arrangementen waaruit u moet kiezen. De dag wordt volledig op maat voor u samengesteld, het is tenslotte de mooiste dag van uw leven.

Of u nu kiest voor een intieme ceremonie en bescheiden borrel met klein gezelschap van 50 personen of u toch liever gaat voor een compleet verzorgd diner en een onvergetelijke feestavond tot wel 400 personen, op deze bijzondere trouwlocatie maken we voor elke wens en ieder budget een passend plan dat perfect aansluit bij de persoonlijke wensen.

Onze weddingplanner met oog voor detail staat samen met een enthousiast team voor u klaar om de meest bijzondere, maar ook zorgeloze dag voor u te organiseren op onze unieke en stijlvolle locatie.

De kapel is voorzien van een aparte tuinkamer, goede facilitaire voorzieningen, uitmuntende catering, professioneel audiosysteem en een centrale ligging (aan de A50).

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak via info@kruisherenkapel.nl