terug naar categorie├źn

Hai, ik ben Denise, de eigenaresse van De Nice Things.
34 lentes jong, ruim 7 jaar getrouwd en moeder van twee, blonde meisjes.

Van jongs af aan was ik bezig met bruiloften, ging ik langs trouwbeurzen en hield ik alle mooie plaatjes bij in een plakboek.
Toen ik 8 jaar geleden onze eigen bruiloft kon gaan plannen, was het een dream come true. Ondanks onze prachtige dag, bleef het kriebelen en bleef ik mooie plaatjes verzamelen, inmiddels op Pinterest.

Afgelopen jaar durfde ik er toch voor te gaan om hier meer mee te doen en heb ik De Nice Things opgestart. Waar ik begon met het maken van gepersonaliseerde items bleef de kant van bruiloften mij roepen en ben ik steeds meer styling gaan doen. en oh wat word ik daar gelukkig van!

Mijn visie met De Nice Things is aanstaande bruidsparen begeleiden en met hen meedenken om die dag de mooiste dag te maken. Dit kan zijn door het voorzien van een gepersonaliseerde champagneglazen set en bedankjes tot een volledige tafelschikking en backdrop op- en afbouwen.

Als het goed is, sta ik in 2024 voor het eerst zelf op een trouwbeurs van Trouwbeleving en dat is oprecht een meisjesdroom die uitkomt! Hopelijk kan ik mijn enthousiasme overbrengen op alle bruidsparen die dag en zullen er mooie samenwerkingen volgen.

Liefs,