terug naar categorieën

Leuk dat jullie ons gevonden hebben, als allround DJ verdien ik m’n brood met draaien op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere besloten gelegenheden. Ik denk graag met je mee en geef advies om de avond zo goed mogelijk te laten verlopen. M’n DJ meubel en lichtshow zijn uniek in Nederland en ik ben continu bezig deze te vernieuwen, ook qua geluid doe ik geen consessies ik werk met t beste systeem in de Benelux.

Mijn muziekcollectie is enorm en reikt van de 60’s tot aan de 00’s en uiteraard de laatste hits. Van te voren kun je je wensen en voorkeuren aangeven, maar mijn grote kracht als allround DJ is het feilloos aanvoelen van je gasten. Ik ben een fanatiek beatmixer en probeer alle uiteenlopende muziekstijlen zo te mixen dat de hele avond als een ‘flow’ verloopt. Zo probeer ik alle generaties tevreden te houden, iedere avond is het weer een uitdaging om met de juiste muziek de gewenste sfeer neer te zetten.

Interesse om samen met mij je feest, bruiloft of evenement tot een succes te maken? Ik spreek graag vrijblijvend met je af om de vele mogelijkheden te bespreken.