terug naar categorieën
‘’Liefde in elk detail, gepland met passie’’

Wauw, gefeliciteerd met jullie verloving. Wat heerlijk dat jullie gaan trouwen! Wij kunnen niet wachten om samen met jullie die betoverde sfeer om te zetten in de meest onvergetelijke bruiloft ooit.

De weddingsisters helpen jullie met het organiseren van jullie bruiloft en voorzien jullie van advies en inspiratie. Bij ons is “Liefde in elk detail, gepland met passie” niet alleen een slogan, maar ook een belofte. Jullie bepalen hoe de dag eruit zal zien en wij zorgen voor de uitvoering.  

Of jullie nu op zoek zijn naar ondersteuning bij het plannen van jullie bruiloft of als jullie willen dat we het volledige organisatiewerk van begin tot eind voor onze rekening nemen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. We hebben diverse pakketten, variërend van ceremoniemeester tot complete weddingplanner, om aan jullie specifieke wensen te voldoen.

Wij geloven dat het de kleine, onverwachte momenten zijn die een bruiloft écht speciaal maken. Wij kijken er enorm naar uit om dit avontuur met jullie te beginnen en om samen te werken aan de perfecte viering van jullie liefde. Spreken we jullie snel? 

Lieve groetjes van Barbara en Kim