terug naar categorieën

Zijn jullie op zoek naar mooi gezongen liedjes en sfeervolle muzikale begeleiding van jullie ceremonie, diner of kerkdienst?
Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres! Neem gerust contact met mij op! 

Wil je weten hoe mijn liedjes klinken? Bekijk dan mijn filmpjes op Youtube of beluister mijn muziek via Spotify!

Wat kunnen jullie van mij verwachten?
* Tijdens de ceremonie, receptie of kerkdienst zing ik de mooiste liedjes voor jullie. Ik begeleid mezelf daarbij op gitaar en/of piano. Op jullie verzoek zing ik ook mee met een orkestband (bijvoorbeeld tijdens de openingsdans).

* Ik kan een op maat gemaakt liedje voor jullie schrijven (en zingen). Met zo’n liedje kun je je aanstaande verrassen of bijvoorbeeld jullie familie in het zonnetje zetten.

* Het is eventueel mogelijk mij met band in te huren.

Persoonlijk contact en flexibiliteit staan voorop!
Persoonlijk contact, flexibel zijn en vertrouwen zijn zaken die voor mij hoog in het vaandel staan. Jullie kunnen rekenen op een persoonlijke benadering. Waar het nodig is, denk ik graag met jullie mee. Ik beloof dat ik alles uit de kast haal om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn met mijn muziek. De muzikale omlijsting kun je dan ook met een gerust hart aan mij overlaten!

Een liedje laten schrijven
Ik ben singer/songwriter. Dat houdt in dat ik ook liedjes zelf maak. Ontzettend bijzonder als verrassing voor jouw aanstaande of om bijvoorbeeld jullie familie in het zonnetje te zetten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wie ben ik?
Ik maak zo’n 23 jaar muziek. Ik speel vrolijke, catchy liedjes in het Nederlands en Engels. Maar ik zing ook met liefde de mooiste ballads. Ik hoor regelmatig dat ik een warme, heldere stem heb. Natuurlijk kunnen jullie je allermooiste verzoeknummers indienen. En komen jullie er niet uit? Dan help ik jullie graag op weg.

Ik zing en begeleid mezelf op gitaar en piano. Eerder bracht ik onder mijn naam ‘Delise’ 3 albums uit. Ik treed op door het hele land, dus je bruiloft hoeft niet in de buurt van Baarn plaats te vinden.

Wil je mijn muziek beluisteren?
Neem een kijk je op mijn Spotify, Facebook, Instagram, Youtube of website! 

Inspiratie voor muziek
Ik werk niet met een vaste playlist. Jullie kunnen dus zelf jullie liedjes uitzoeken. Dat vind ik belangrijk, omdat jullie bruiloft persoonlijk is. Maar wil je een beetje inspiratie opdoen? Dit is mijn top 10 lievelingsliefdesliedjes!

  1. Can’t help falling in love – Elvis Presley
  2. Perfect – Ed Sheeran
  3. Because you loved me – Celine Dion
  4. Proosten – Guus Meeuwis
  5. Feeling good – Nina Simone
  6. Make you feel my love – Adele
  7. Everything – Michael Bublé
  8. Wonderful world – Louis Armstrong
  9. Everything I do, I do it for you – Bryan Adams
  10. Pak maar mijn hand – Nick & Simon