terug naar categorieën

Liedjes voor jullie bruiloft
Uniek, persoonlijk en speciaal voor jullie geschreven!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Daar horen mooie liedjes bij! Voor mij is muziek maken een manier van verhalen vertellen. En dan in het bijzonder verhalen van bruidsparen! Daarom schrijf ik liedjes in opdracht.  Elk liedje dat ik schrijf, is uniek en op jullie wensen afgestemd.

Muziek en tekst speciaal voor jullie geschreven
Jullie bruiloft is hét moment om jullie dierbaren te vertellen wat je voelt of hen te bedanken! Met een gepersonaliseerd liedje kun je alle kanten op, want muziek zegt meer dan alleen woorden! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe werkt het?
Tijdens het eerste contact bespreken we wat jullie wensen zijn. Met die input ga ik aan de slag. Eerst stuur ik jullie een stukje van het liedje. Tevreden? Dan maak ik het liedje af. Als jullie dat willen, dan kom ik het liedje ook op jullie bruiloft spelen. Van het liedje krijgen jullie een digitale opname en songtekst.

Kan ik je ook boeken voor liedjes die al bestaan?
Absoluut! Neem contact met mij op, dan bespreken we de door jullie gekozen liedjes. Desgewenst help ik jullie met het maken van die keuze! Ook kan ik de muziek tijdens bijvoorbeeld de kerkdienst, feestavond of huwelijksceremonie verzorgen.

Wat kost deze onvergetelijke ervaring?
Muziek voor jullie bruiloft is er voor elk budget. Stuur mij een bericht (dat kan via info@delisemusic.nl), zodat we samen kunnen kijken naar de beste mogelijkheden voor jullie budget.

Wie is Delise?
Vanaf mijn 12de schrijf ik zelf liedjes en ben ik fanatiek bezig met muziek maken. Sinds een aantal jaren heb ik me toegespitst op het schrijven van liedjes voor bruidsparen. In oktober 2018 kwam mijn debuutalbum “Bladzijde 1” uit. Wil je meer weten? Voor beeldmateriaal en meer informatie ga je naar delise.nl!