terug naar categorieën
Jullie gaan trouwen!

Yes! Jullie mogen plannen gaan maken voor jullie bruiloft, een dag om nooit te vergeten! Samen gaan jullie op zoek naar een mooie locatie helemaal bij jullie past, een prachtige trouwjurk en een tof pak! Daarnaast zoeken jullie naar een bruidsfotograaf die de hele dag voor jullie vastlegt en geen moment zal missen.

Als bruidsfotograaf in Zuid-Holland is een bruiloft vastleggen voor mij een feestje! Hoe bijzonder is het dat je elkaar hebt gevonden en voor altijd samen wilt blijven. Gedurende de dag meng ik mij tussen de gasten om zo nog beter de sfeer vast te leggen. Je ziet mij soms een klein traantje wegpinken omdat ik geniet van de prachtige verhalen.

De wereld is prachtig en vol mooie mensen met ieder een eigen verhaal. De verliefde blikken naar elkaar, die ene kleine aai over de bol en een bijzonder moment. De tijd even stil zetten en later nog met veel liefde naar terugkijken.

Dat ik alle dagen van de week als fotograaf bezig mag zijn, is fantastisch! Altijd benieuwd naar het verhaal van de mensen op de foto en stiekem veeg ik dan ook nog wel eens traantje weg omdat ik helemaal op ga in het moment!

Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal. Download bijvoorbeeld gratis de informatie gids op mijn website en wie weet spreken we elkaar in het echt en mag ik bij jullie langs komen als fotograaf.