terug naar categorieën

Welkom bij Desire Weddings!

Wat leuk dat jullie gaan trouwen; van harte gefeliciteerd!

Nu de grote vraag gesteld is, zijn jullie in gedachte vast al begonnen met plannen. Dit is nog best een hele opgave hè!?
Ik heb een passie voor bruiloften en help jullie dus graag! Met veel enthousiasme, ervaring, positiviteit en creativiteit ga ik voor jullie aan de slag.

Aangezien ieder bruidspaar en iedere bruiloft anders is, wil ik jullie graag leren kennen. Jullie wensen en verwachtingen staan centraal. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jullie bruiloft geheel door mij te laten verzorgen of mij enkel als ceremoniemeester in te zetten, maar ik neem ook graag de taken uit handen waar jullie wellicht wat tegenop zien of we kunnen een adviesgesprek inplannen.

Als jullie weddingplanner neem ik de gehele organisatie van de bruiloft op me. Ik luister naar jullie wensen, bedenk een tof concept en vind hier de juiste leveranciers voor.
Vinden jullie het leuk om de bruiloft zelf te organiseren, maar komen jullie op de dag van de bruiloft wat handjes tekort? Ik ben graag jullie ceremoniemeester. Als professioneel ceremoniemeester ontneem ik jullie (en jullie gasten) alle zorgen, zodat jullie optimaal kunnen genieten.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op mijn website http://www.desireweddings.nl.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten op de beurs in Rotterdam!

Groetjes,
Desiree