terug naar categorieën

Als je gaat trouwen sta je aan het begin van een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk dat gaat over liefde, geluk, tranen en hoge verwachtingen. Een hoop op een mooie toekomst. Het is jullie verhaal die vertelt moet worden om door te kunnen geven aan komende generaties. Het is jullie unieke liefdesreis die de basis heeft gelegd voor de woorden die jullie snel tegen elkaar zullen uitspreken.
Jullie liefdesreis is uniek en daarom besteden jullie veel aandacht en moeite aan jullie bruiloft, jullie willen immers dat deze persoonlijk en authentiek wordt. Een trouwfilm hoort dit ook te zijn.
Als trouwfilmmaker richt ik mij op een écht persoonlijke film van jullie liefdesreis,Ik geloof niet in een 13 in een dozijn trouwfilm en daarom is mijn aanpak ook anders.
Met meer dan 10 jaar ervaring richt ik mij op de persoonlijke details, door een uitgebreide kennismaking bij mij in de studio leren we elkaar kennen. Niet alleen leer ik jullie kennen, jullie leren mij ook kennen.
Mijn ervaring in Amsterdam en Hollywood en mijn professionele filmmaker’s reis sindsdien. Ik neem jullie mee door elk aspect van een trouwfilm, we bestuderen jullie pinterest/instagram verzameling, we kijken naar verschillende stijlen en ik laat jullie verschillende voorbeelden zien. Gezamenlijk komen we erachter wat jullie mooi vinden kwa stijl, verhaallijn en welke creatieve aspecten we kunnen verwerken in jullie trouwfilm.
Na onze kennismaking zet ik ons gesprek op papier en maak een prijsopgave op maat voor jullie,Jullie liefdesreis verdient een trouwfilm precies zoals jullie deze altijd hebben gewild!
Mijn naam is Dominick Verstoep en ik hoop jullie binnenkort te leren kennen!