terug naar categorieën

Mijn naam is Danny van Emmerik en samen met mijn man en twee zoons woon ik in Oss. Ik leerde fotograferen van mijn grote voorbeeld, mijn vader. Hij leerde me eerst te kijken, dan af te drukken. Hij leerde me het licht te zien en vooral mooi licht te voelen. Mijn passie is dan ook daglichtfotografie.
Dit vind je terug in al mijn werk. In mijn bruidsfotografie gebruik ik de sfeer van de dag en voor mijn new born fotografie kom ik bij je thuis en gebruik ik daglicht.
Als je op zoek bent naar een persoonlijke benadering, eerlijke fotografie voor een belangrijk moment in je leven dan kan het zomaar zijn dat je de juiste fotografe gevonden hebt.
Ik fotografeer met liefde jullie bruiloft of pasgeboren kindje. Maar ook voor een stijlvolle zwangerschapsessie of een mooi portret met daglicht op lokatie mag je me bellen.

Het fotograferen van een uitvaart is redelijk nieuw en nog niet bij heel veel mensen bekend. Toch kan een mooie fotoreportage een troost zijn voor later. Wil je hierover meer informatie dan vertel ik je graag hoe ik te werk ga.

Het lijkt me leuk jullie te mogen ontmoeten om samen te bekijken of het ‘klikt’.

Groetjes, Danny