terug naar categorieën

Dream on Decor helpt je graag bij het vinden van decoratie voor jullie bruiloft of evenement!

Bij ons kunnen jullie de decoratie per stuk huren, wat mogelijkheden creëert voor elk budget. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten stijlen, waardoor er altijd wel leuke decoratie items voor jullie bij zullen zitten.

Wil je graag losse items uitkiezen om hier zelf mee aan de slag te gaan of wil je liever alles uit handen geven en ons je mooie dag laten stylen? Het is allebei mogelijk. Kies bij ons de items uit die je graag zou willen en wij bekijken of deze nog beschikbaar zijn voor jullie datum.

Verhuur

Dream on Decor biedt veel verschillende decoratie items aan, van backdrops, de nieuwste Amerikaanse trend de donut wall, tot trouwbankjes met kussentjes en de mooiste LOVE lichtletters (een echte eyecatcher!). Kijk op onze website op de verhuur pagina om alle decoratie items te bekijken. Hier staan ook alle prijzen duidelijk bij vermeld. Wij zijn altijd bezig met het aanvullen en vernieuwen van ons assortiment, dus heb je een item in gedachte dat wij niet hebben? Laat het ons weten en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Styling

Het mooi aankleden van een trouwlocatie is onze passie. De styling van jullie bruiloft aan ons overlaten is dan ook een goed idee. We gaan graag met jullie in gesprek om jullie wensen om te zetten in een concreet plan.

Hebben jullie vragen of willen jullie weten of jullie lievelingsitems nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, we denken graag met jullie mee.

Website: http://www.dreamondecor.nl

Stuur ons een e-mail: info@dreamondecor.nl

Bel of WhatsApp ons: 0681733416