terug naar categorieën

DROOMEVENT…JOUW MOMENT, JOUW EVENEMENT!

Let’s celebrate love! Het maakt niet uit hoe groot of juist intiem jullie dag is, het is jullie dag, jullie liefde om te vieren! Om van jullie dag JULLIE droombruiloft te maken, weet ik dat het heel belangrijk is om met jullie samen hier naartoe te werken. Samen komen we erachter wat jullie ideeën, jullie wensen en jullie dromen zijn voor een unieke en persoonlijke bruiloft. Ik kan jullie hierbij helpen als Weddingplanner of als Weddingconsultant. Ook als stylist kan ik jullie helpen, bijvoorbeeld met het maken van een Stylingmoodboard, met een Stylingadvies of ik verzorg de Styling op Locatie.

En of jullie ervoor kiezen de organisatie te laten (bege-)leiden door mij als weddingplanner of dat ik gedeeltelijk help om jullie droom werkelijkheid te laten worden, dat maakt voor mij niet uit. Jullie helpen om jullie droom te verwezenlijken is voor mij het belangrijkste én voornaamste doel!

Droomevent is gespecialiseerd in de organisatie van events & weddings en is gevestigd in Hilversum, maar ook ben ik goed bekend in (regio) Utrecht en (regio) Amersfoort. Woon je ergens anders in het land of wil je je event ergens buiten deze regio’s organiseren? Geen probleem!

Droomevent kan jouw moment, jouw evenement organiseren!