terug naar categorieën

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! 

Jullie bruiloft zal één van de mooiste dagen uit jullie leven zijn, dat begrijpen wij als geen ander. Jullie zien er prachtig uit en zijn omringt door alle mensen waar jullie van houden. Het is een dag om nooit te vergeten en daarom verdienen jullie ook de mooiste entree. Met een van onze exclusieve cars genieten jullie van jullie trouwdag.

Dutch Dream Cars verhuurt onder andere de Ferrari 488GTB Rosso Corsa, het rode Italiaanse raspaardje, misschien wel het meest iconisch. De straat legale circuitauto: Porsche GT3RS is met zijn brede body en extreme achterspoiler een ware eyecatcher. We verhuren deze auto als enige in Nederland! Maar ook het broertje hiervan: de Porsche 718 Boxster GTS Spyder, een prachtige krijtwitte, comfortabele, maar toch zeer sportieve Porsche Carbriolet. En de Audi RS6 Avant Performance, met zijn quattro systeem is deze station wagon uitgegroeid tot een icoon. Veel geïmiteerd, maar nooit geëvenaard.

Wij bieden een complete service naar wens en vrijblijvende op maat gemaakte offertes,

waardoor wij de kosten, voor jou als klant, lager kunnen houden! Graag komen wij de auto op de gewenste datum en tijdstip afleveren. Tijdens het officiële gedeelte kunnen we op gepaste afstand aanwezig zijn om de auto te begeleiden, als je dit liever niet hebt is dat ook geen probleem. Wij nemen de auto weer over zodra deze niet meer noodzakelijk is. Hierdoor nemen wij alle zorgen over het vervoer bij jullie weg en is de borgsom alleen noodzakelijk indien wij de auto zonder begeleiding bij u achterlaten.

Bezichtiging van onze auto’s en een persoonlijk gesprek is ten alle tijde mogelijk. Neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak zodat we ruim de tijd kunnen nemen om jullie wensen in kaart te brengen en eventueel nog tips kunnen geven. Ook buiten reguliere openingstijden is het mogelijk een afspraak met ons te maken.

10% KORTING op boekingen van maandag t/m donderdag én ontvang een fles Taittinger Champagne op jullie trouwdag!