terug naar categorieën

Hoi, ik ben Elena, de trotse eigenaar van Elena van der Veen Photography. Ik kom oorspronkelijk uit Oekraïne, maar woon nu al bijna 16 jaar in het prachtige Apeldoorn in Nederland. Sinds 2016 ben ik begonnen met mijn eigen fotografie bedrijf en heb ik me gespecialiseerd in trouwfotografie.

Als trouwfotograaf is mijn doel om jullie verhaal op een unieke en creatieve manier vast te leggen. Ik wil dat de foto’s opvallen en blijvend zijn, en daarom zoek ik altijd naar nieuwe en creatieve manieren om de emoties en liefde vast te leggen. Ik hou ervan om buiten de gebaande paden te treden en unieke foto’s te maken die anders zijn dan andere trouwfotografie.

Mijn stijl in fotografie is spontaan en ongedwongen, met natuurlijke kleuren en een creatieve touch. Ik ben heel open, vriendelijk en enthousiast en ik vind het belangrijk om een ontspannen en comfortabele sfeer te creëren op jullie trouwdag. Zo voelen jullie je op jullie gemak en krijgen de foto’s een echte uitstraling.

Wat zeggen andere over Elena als trouwfotograaf:

“Elena is een expert in het creëren van een ontspannen en comfortabele sfeer op de trouwdag, waardoor jullie je op jullie gemak voelen en een echte uitstraling hebben in de foto’s. Haar professionele en discrete aanpak zorgt ervoor dat jullie elkaar en het moment kunnen beleven zonder je zorgen te maken over de fotografie.”

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie speciale dag vast te leggen op een manier die uniek is voor jullie verhaal.

Liefs,

Elena