terug naar categorieën

Willen jullie een persoonlijke ceremonie waar alles in kan? Een ceremonie waar jullie mogen stralen van geluk? Waarin precies de juiste woorden gezegd worden? Een ceremonie waar iedereen over een aantal jaar nog over napraat?

 

Wanneer je voor Elianne kiest als trouwambtenaar dan kies je voor maatwerk. Geen suffe ceremonie, geen standaardverhaal! Een ceremonie wat verder gaat dan alleen het ‘ja-woord’. Jullie krijgen de ceremonie zoals jullie dat willen. Een persoonlijk en uniek verhaal. Elianne gaat samen met jullie de puzzelstukjes leggen. Elianne laat jullie als trouwambtenaar de mogelijkheden zien en maakt de ceremonie naar jullie wens.

Tijdens de ceremonie verwoord Elianne jullie levens- en liefdesverhaal. Jullie gevoel voor elkaar staat centraal en dat mag door jullie gasten ook gevoeld worden. Jullie lievelingsmensen zijn aanwezig bij de ceremonie. Tijdens de voorbereiding spreekt Elianne heel graag met een aantal van hen. Elianne gaat op zoek naar precies de juiste woorden die de lichtjes in jullie ogen tovert. Een persoonlijke en prachtige ceremonie is haar doel. Met haar creativiteit hoopt ze een ontspannen ceremonie te creëren. Er wordt gelachen en misschien vloeit er een traan van ontroering. Een ceremonie waar jullie met een grote glimlach op terug kunnen kijken. En dat doet Elianne het allerliefst. Jullie dag een gouden randje geven met de ceremonie. Jullie ceremonie moet een feest zijn. Een feest dat bij jullie past!

En weet je niet goed waar je moet beginnen? Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfden dromen.