terug naar categorieën

Een vragensteller, luisteraar, schrijver én verhalenverteller

Schrijven is brandmerken, het staat er en gaat nooit meer weg. En dat is ook eigenlijk mijn streven. Liefde, passie, geluk, twijfel, verdriet, alles vertaal ik in een blijvende herinnering. Het is jullie story en ik mag die vertellen en dat doe ik vol overgave.
“Kippenvel, een brok in je keel”, “onvergetelijk”, ”precies wij”, “helemaal ons”!

Hoe werk ik?
Ik luister, vraag, vraag nog meer en ik geef tips, er kan zoveel.
Ik kijk, noteer, de emoties, de antwoorden, de blikken en als ik denk jullie echt te kennen dan ga ik naar huis. Laat alles bezinken, denk aan jullie tijdens het koken en andere activiteiten. Ik mail met jullie, bel, zoek contact met jullie dierbaren.

Als extra service maak ik een overzichtelijk draaiboek. “Haar aanpak zorgt ervoor dat je als bruidspaar geen enkele stress meer hebt, je weet exact waar je aan toe bent”.
Dan ga ik schrijven, ik draai ondertussen de muziek die jullie gekozen hebben want dat zijn jullie ook. Schrijven, herschrijven, fine tuning.

Jullie trouwdag, ik ben al vroeg aanwezig, om de sfeer te proeven, om zaken door te spreken met jullie ceremoniemeester. En dan mag ik jullie verhaal vertellen, een persoonlijk verhaal met ontroering, een glimlach, intiem, serieus maar ook met die ontspannen lach, ontlading, liefde en geluk!
Wil je weten verder weten wie ik ben neem dan een kijkje op mijn website http://www.ellentrouwt.com of maak een afspraak, ik ontmoet jullie graag.

Tips
•Ga het gesprek aan met minstens 2 trouwambtenaren en laat ook jouw gevoel spreken. Er moet een wederzijdse klik zijn, de basis is vertrouwen.
•Kijk hoe een trouwambtenaar schrijft, lees de blogs.
•Bekijk de Instagram account van een trouwambtenaar voor de sfeer.
Succes met alle keuzes!