terug naar categorieën

Een unieke herinnering aan jullie bruiloft, dat is wat wij belangrijk vinden.
Jullie maken de allerleukste foto’s en wij doen de rest!

Transport, ontwerp van het fotokader, onbeperkt printen en de mooiste herinnering aan jullie bruiloft…Alles is voor jullie geregeld, zodat jullie kunnen genieten.

De photobooth wordt voor jullie gebracht en ingesteld, zodat je altijd de mooiste foto’s krijgt.
De gasten kunnen onbeperkt foto’s maken en je krijgt dubbele prints. Dus wat dacht je van één foto in het gastenboek en de ander mee met de gast als herinnering aan jullie bruiloft?

Het fotokader ontwerpen wij helemaal in stijl van jullie bruiloft. Je kunt jullie uitnodiging naar ons doorsturen en wij zorgen dat het fotokader met jullie namen en datum perfect past bij jullie stijl.
Na jullie bruiloft krijgen jullie alle foto’s ook digitaal aangeleverd in een album op onze website. Met password kunnen jullie alle foto’s bekijken en downloaden. En deel deze link natuurlijk gerust met jullie gasten, zodat ook zij jullie bruiloft nog eens kunnen herbeleven.

Maak een keuze uit één van onze 3 pakketten. Welke pakket past het beste bij jullie bruiloft? Kies voor de Basis Booth met onbeperkt printen, de Booth Extra met achtergrond, of de Booth Goud. Met onze Booth goud krijg je een blijvende herinnering aan jullie bruiloft. Jullie mooiste trouwfoto, als mosaic aan de muur, samengesteld met alle photoboothfoto’s van jullie lieve gasten. NIEUW IN NEDERLAND!