terug naar categorieën

Een PhotoBooth is inmiddels niet meer weg te denken bij jullie huwelijksfeest. In zijn notenhouten jasje maakt onze booth jullie avond onvergetelijk. Natuurlijk kan ook het fotokader helemaal in dezelfde stijl als jullie trouwkaartje ontworpen worden. Maar wat dacht je van een gepersonaliseerde achtergrond, weddingprops of zelfs het bedieningsscherm in jullie stijl?

Bij ons geen verrassingen maar alles inbegrepen, altijd onbeperkt printen en dubbele polaroid fotoafdrukken. Zo krijgen jullie gasten direct een leuke herinnering mee en kunnen alle foto’s ook geplakt worden in jullie gastenboek.

Naast alle fotoafdrukken krijgen jullie de foto’s ook nog digitaal van ons aangeleverd via een mooi (afgeschermd) fotoalbum op onze website. Gemakkelijk direct te bekijken, te downloaden en door te sturen aan alle gasten.

Wij worden enthousiast om met een van onze photobooths op jullie bruiloft aanwezig te zijn. Wij maken jullie feestavond onvergetelijk met de nodige entertainment en een blijvende herinnering aan jullie avond.