terug naar categorie├źn

‘Jij bent een echte emotie-fotografe’ werd er tegen mij gezegd na het inleveren van de foto’s van mijn eerste bruiloft. En dat klopt, mijn fotografie stijl zal ik altijd omschrijven als, puur & echt. Geen in scene gezette foto’s met een wapperende sluier maar echte tranen, met taart knoeiende kindjes en de knipoog van je opa vlak voor het ja-woord.

Mijn naam is Fleur en naast dat ik natuurlijk heel graag fotografeer, ben ik ook heel gek op Parijs; bloemen, eet ik (bijna) iedere vrijdag patat en kerst. Zei er iemand chocolade?

Tijdens jullie bruiloft ben ik meer dan alleen die gezellige fotograaf. Ik ben die persoon die jullie een stuk van jullie bruidstaart in de handen duwt wanneer jullie te druk zijn met kletsen met jullie gasten, die zonnebrand regelt omdat ik zie dat de schouders van de bruid al een beetje rood worden en een dekentje regelt als het wat fris wordt tijdens het diner.

Stuur mij vrijblijvend een e-mailtje naar hello@fleurboursphotography.com en wie weet leg ik dan straks wel jullie mooiste dag vast!

Zie ik jullie snel?

Liefs,
Fleur