terug naar categorieën

Als professioneel Weddingplanner help ik graag bij de organisatie van jullie bruiloft, zodat jullie kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding en een onvergetelijke trouwdag(en). Hierbij ben ik gespecialiseerd in Boutique Wedding. Ik zorg voor een unieke en persoonlijke belevenis waarbij jullie niet voor onaangename (financiële) verrassingen komen te staan!

Jullie kunnen de dienstverlening kiezen die het beste bij jullie wensen past. Ik kan jullie bijvoorbeeld ondersteunen in het organiseren van de gehele bruiloft, maar jullie ook (verder) op weg helpen om jullie eigen bruiloft te organiseren of jullie ceremoniemeester zijn.

Omdat ik betrokkenheid en flexibiliteit belangrijk vind plan ik in de dagen rondom jullie trouwdag geen andere bruiloften. Op basis van mijn eigen motto “Geniet van elk moment” creëer ik de onvergetelijke momenten in jullie bruiloft die jullie verwachtingen overtreffen!

Graag maak ik kennis met jullie tijdens de Trouwbeleving beurs. Kan je niet zo lang wachten? Neem dan gerust alvast contact met mij op. Ik ben erg benieuwd naar jullie love story!

Groeten,
Heidi