terug naar categorieën

Smile, print, share, repeat
Deze te gekke Volkwagen T2 bus uit 1971 maakt jouw feestje compleet! De vintage bus is omgetoverd tot Fotobusje!

Bedankje
Foto’s als aandenken zijn helemaal hip en bij deze photobooth al binnen 12 seconden klaar! De fotostrip die uit de printer rolt is helemaal in jouw eigen stijl te personaliseren. Dat is wat het voor jou persoonlijk maakt! En natuurlijk een prachtig bedankje voor je gasten.

In stijl
In een tijdsbestek van maar liefst 180 hele minuten kunnen er zo veel foto’s worden gemaakt als jij en je gasten willen! Heb jij een fotobusje voor je feest? Wij verzorgen alles tot in de puntjes. Van een overvolle verkleedbox tot een enthousiaste begeleider in stijl.

Cadeautje
Direct na afloop krijg je van ons als cadeautje ook nog eens een houten USB­stick met alle foto’s die er zijn gemaakt. Maar als jij ze eerder digitaal wil hebben kan dat! We hebben namelijk een deelstation waarmee je de foto direct naar jezelf kan mailen. Ook delen via sociale media kanalen is mogelijk. Alles wat jij nodig hebt voor unieke ervaring voor jou en je gasten.

Sfeerfoto’s
Nu denk je vast: Wow, hoe ziet dat er dan uit?! Als je een kijkje neemt op onze Facebook pagina of ons Instagram account, zie je ontzettend veel sfeerfoto’s.

Kom kijken
Wil je het busje eerst in real life zien? Kom gezellig langs in onze showroom in Heeswijk­Dinther en we leggen je alles uit!