terug naar categorieën

Hallo lieve bruid!

Op de mooiste dag van je leven wil ik graag voor je klaar staan. Het is een magisch moment waarop alles perfect moet zijn. Ik wil jou blij maken door je te voorzien van prachtig haar en make-up, zodat jij straalt als nooit tevoren. Ik geloof in het totaal plaatje, waarbij alles perfect op elkaar aansluit.

Bij mij staat jouw wens centraal. Ik luister aandachtig naar jouw wensen en ideeën, zodat ik precies kan creëren wat jij voor ogen hebt. Alles is bespreekbaar, want ik wil dat jij je op je gemak voelt en vol vertrouwen de dag tegemoet gaat.

Ik wil jouw natuurlijke schoonheid benadrukken, zodat je straalt van binnenuit. Samen kijken we naar wat het beste bij jou past, zodat jij jezelf kunt zijn op deze bijzondere dag. Er is zoveel mogelijk en ik sta open voor nieuwe ideeën en uitdagingen.

Ik neem graag de tijd voor jou. Altijd hebben we alvorens even een korte kennismakingsgesprek bij mij in de stoel of digitaal om elkaar eerst even beter te leren kennen. En tijdens een uitgebreide proefsessie van ongeveer 3 uur nemen we alle details door. Ik wil er zeker van zijn dat alles perfect is en dat jij tevreden bent met het resultaat.

Op jullie mooiste dag zelf sta jij centraal. Ik zorg ervoor dat ik alle aandacht en tijd voor jou heb, en indien gewenst ook voor je familie en vrienden. Ik begrijp hoe belangrijk het is om je op je gemak te voelen en te kunnen ontspannen op zo’n speciale dag.

Ik denk graag met je mee als het gaat om de planning. Samen kunnen we kijken naar de beste tijdsindeling, zodat alles soepel verloopt en jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Het is mijn doel om voor jou te zorgen en ervoor te zorgen dat je je ontspannen voelt. Ik creëer een rustige en ontspannen en gezellige sfeer, zodat jij volledig kunt genieten van het moment en jezelf kunt zijn.

Laat mij jouw wensen vervullen en jouw mooiste dag nog mooier maken. Samen zorgen we ervoor dat alles perfect verloopt en dat jij straalt van geluk. Samen creëren we een magisch moment! Want jou laten stralen vind ik enorm belangrijk!

Heb je vragen?! Neem gerust contact op en bespreken we samen de mogelijkheden!
via mijn website of Instagram kun je meer inspiratie op doen en kijken wat je aanspreekt.

Lieve groet, Cailey