terug naar categorieën

Mijn naam is Kim en als haarstylist help ik je graag aan een mooi, passend kapsel, voor iedere gelegenheid naar wens. Wanneer ik jouw haarstyling mag doen, hoor ik graag wat je wensen zijn. We kijken samen welke style het beste bij jou past om tot het perfecte kapsel te komen.

Voor je gaat trouwen doen we een proefsessie en gaan we meerdere kapsels uitproberen, zodat je goed kan zien welke look het mooiste bij jou staat. Een bruidskapsel is niet af zonder haarsieraad. Deze verzorg ik helemaal compleet voor jou, handgemaakt en naar wens, passend bij je trouwjurk en thema. Op jullie trouwdag kom ik naar je toe en kan ik ook het haar van daggasten en bruidsmeisjes verzorgen.

Mijn passie is om een uniek kapsel voor jou te maken. Ik ben dan ook niet bang om ‘out of the box’ te denken en net dat beetje extra toe te voegen dat geen enkel ander heeft. Jouw kapsel is dan ook de énige!

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontmoeten en samen met jou, jouw perfecte droomkapsel te mogen maken. Kom dan ook gezellig langs bij mijn stand op de trouwbeurs, voor meer informatie en inspiratie! Kun je niet zo lang wachten, stuur mij dan een appje en vraag naar de mogelijkheden of kijk op mijn social media naar wie je voor gegaan zijn.