terug naar categorieën

Wat geweldig dat jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!

Nu begint het grote nadenken en plannen. Het kiezen van de trouwlocatie, de perfecte trouwjurk en pak, en natuurlijk de taart. Oh, en laten we de fotograaf niet vergeten. Want die speciale dag wil je natuurlijk altijd kunnen herbeleven. Het is zo mooi dat dat kan met behulp van fotografie. Je kunt weer even teruggaan naar die ene prachtige en onvergetelijke dag. Alle momenten opnieuw beleven en weer voelen hoe het echt was. Hoe geweldig is dat?

Mijn stijl van fotografie is ontspannen, verhalend en intiem. Mijn liefde voor mooi licht, prachtige kleuren en de natuur zal ook zeker zichtbaar zijn in mijn werk. Ik vind het fijn om me te focussen op de connectie die ik voel tussen jullie en jullie dierbaren.

Kortom, mijn grote passie voor fotografie gecombineerd met jullie grote liefde. Dat kan alleen maar voor een geweldige klik zorgen.

Tijdens een kennismakingsgesprek leer ik jullie graag wat beter kennen. Ook zal ik jullie daar handige tips en tricks geven en meekijken hoe ik het beste iets kan betekenen voor jullie trouwdag!

Stuur mij een berichtje als je mijn trouwbrochure wilt ontvangen met alle informatie en leuke extra’s.

Wie weet tot snel! Liefs Hannah