terug naar categorieën

Mijn naam is Maritha van der Valk en sinds 9 jaar werk ik bij Happy Music, het bedrijf van mijn vader. Happy Weddings is onderdeel van Happy Music, een bedrijf dat al sinds 1993 bestaat. Sinds 5 jaar heb ik binnen Happy Music mijn eigen ‘onderdeel’ en dat is Happy Weddings. Naast mijn werkzaamheden voor Happy Music zet ik me ook vol passie in voor Happy Weddings.

Hoe het begon..
In 2012 had ik bij Happy Music mijn eerste grote bruiloftsopdracht. Voor een bruidspaar in Middelharnis mochten we een schuur omtoveren tot feestlocatie. (Zie onderstaande foto). Uiteindelijk ben ik de hele dag bij de bruiloft aanwezig geweest om het bruidspaar waar nodig een helpende hand te bieden.  Ik vond het zo leuk om te doen en de waardering voor ons werk gaf ons een boost om hier wat meer mee te gaan doen. Natuurlijk konden dit werk ook onder de naam van Happy Music doen, dat deden we tenslotte al. Maar bij Happy Music denk je misschien niet direct aan styling & meubilair etc. Vandaar de naam Happy Weddings.

Inmiddels hebben we vele bruidsparen mogen helpen met het organiseren van een fantastische bruiloft. Inmiddels richten we ons meer op de aankleding en decoratie. Populair zijn onze ceremoniepakketten, maar ook naar de overige decoraties is veel vraag.