terug naar categorieën

Jullie gaan trouwen! Supertof, maar het organiseren en regelen van een bruiloft is doorgaans heel veel werk. Er komt een hoop bij kijken, en er is zoveel te kiezen!
Waarschijnlijk hebben jullie al wel een idee over hoe jullie bruiloft eruit moet zien. Maar hoe realiseer je dat? Hoe zorg je dat het een bruiloft wordt die perfect bij jullie past? Hoe regel je de styling van je bruiloft?

Happy Vintage helpt jullie. Wij vinden het belangrijk om met jullie alles door te spreken, jullie persoonlijke verhaal los te peuteren, aan te voelen wat jullie mooi vinden. We maken er een kloppend plaatje van en we zorgen voor de styling van jullie bruiloft die bij jullie past.

Ons voornaamste advies: Niks moet. Het is jullie trouwdag en die mogen jullie helemaal vormgeven zoals jullie dat willen. Dé perfecte trouwdag bestaat niet, maar wel de perfecte bruiloft voor júllie. Deze dag gaat over jullie twee.

We creëren de juiste sfeer, bedenken persoonlijke details en houden overzicht. We ontwerpen, maken, sjouwen, stylen en ruimen alles weer op.

Zodat jullie je kunnen focussen op dat wat echt belangrijk is: de liefde!