terug naar categorieën

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Het Taartgeheim is een bedrijf in het gezellige centrum van Oud-Beijerland.
Al jaren maken wij gepersonaliseerde (bruids)taarten waar nog lang over nagepraat wordt.

Op onze website vinden jullie een uitgebreid aanbod aan bruidstaarten en aansnijtaarten met cupcakes of petit fours. Elke bruidstaart is uniek en wordt met de hand gemaakt. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige producten waarbij kwaliteit voorop staat, zodat al jullie gasten kunnen genieten van jullie bruidstaart. De foto`s op onze website, Facebook pagina en Instagram, geven een goed beeld van wat wij kunnen betekenen voor jullie huwelijksdag. Iedere bruidstaart maken wij gepersonaliseerd.

Plan een afspraak
Wij verwelkomen jullie graag op een gratis en vrijblijvende proefafspraak. Deze kunnen jullie zelf via de website inplannen. De datum en tijden vullen wij regelmatig aan.

Tijdens deze afspraak bespreken wij jullie wensen, kunnen jullie verschillende cake en vullingen proeven en maken wij een offerte voor jullie.

Bij voorkeur maken we deze afspraken op een zaterdag.

Prijzen en aantal personen.
Prijzen van bruidstaarten zijn gebaseerd op een per persoon prijs. Elke bruidstaart kent zijn eigen prijs. Bruidstaarten starten vanaf € 6.25 p.p. en minimaal 25 personen en lopen daarna per 5 personen op.

Cake en vulling
Een bruidstaart moet niet alleen mooi zijn, maar vooral erg lekker. Wij bieden jullie daarom de keuze uit twee soorten cake met diverse vullingen.

1: Een Amerikaanse muffincake gevuld met crème.

2: Luchtige biscuit gevuld met bavaroise.

3: Marsepein of fondant.

Voor een prachtige bruidstaart geven wij de voorkeur aan fondant. Fondant is elastischer en mooier om te bekleden, is neutraler van smaak waardoor de vulling goed tot zijn recht komt. Willen jullie liever een bruidstaart met marsepein is dit ook geen probleem.

Bezorgen en opbouwen
Wij bezorgen bruidstaarten door heel Nederland tegen een vaste kilometer prijs.Wij leveren jullie bruidstaart in overleg met de locatie.  Jullie hebben daar geen enkel omkijken naar.

Graag verwelkomen wij jullie op een gratis en vrijblijvende proefafspraak.