terug naar categorieën

Wohoooo, jullie gaan trouwen! Waarschijnlijk zijn jullie al druk bezig met het aanmaken van Pinterest borden en het opdoen van inspiratie. Tegenwoordig is er zo veel mogelijk. Super leuk natuurlijk, maar dat maakt het niet altijd makkelijker.

Ik help jullie graag om te ontdekken hoe jullie grote dag er uit moet komen te zien. Zodat het een dag wordt die precies past bij wie jullie zijn. Dit kan betekenen dat ik jullie help bij het organiseren van de complete bruiloft inclusief styling tot alleen het huren van styling spullen, en uiteraard alles daartussen.

Voor welke optie je ook kiest, voor mij is het belangrijk dat elke bruiloft een unieke bruiloft is. Daarom ga ik graag met jullie in gesprek om jullie liefdesverhaal te achterhalen en dat als basis voor jullie bruiloft te gebruiken.

Ik zal er voor zorgen dat de juiste sfeer gecreëerd wordt, persoonlijke details worden toegevoegd en alles op rolletjes loopt. Dan hoeven jullie alleen nog maar te genieten en de liefde te vieren met jullie dierbaren!

En denk je dat het niet mogelijk is om dit te creëren met jullie budget? Natuurlijk wel! Met bijna elk budget zijn er mogelijkheden. Ik help jullie die graag ontdekken. Neem alvast een kijkje op mijn website http://www.hettrouwmeisje.nl. Hopelijk zie ik jullie snel op de beurs.