terug naar categorieën

What’s your story?

De grote dag komt er aan! Maar hoe zorg je ervoor dat het jullie grote dag wordt? Een dag die perfect aansluit bij jullie als stel. Wie jullie zijn en wat jullie hebben meegemaakt heeft geleid tot dit bijzondere feest. Hoe leuk is het om dit verhaal op een mooie manier vormgegeven en gepresenteerd te zien op de trouwlocatie.

Waar was de eerste date, kus en ‘ik hou van jou’? Wat was jullie mooiste reis? En natuurlijk; vond er een romantisch aanzoek plaats? Dit is een greep uit de details van jullie relatie die uiteindelijk tot de grote dag hebben geleid. Ik help jullie om dit verhaal op een mooie manier op papier te zetten en geef het geheel naar wens vorm zodat het gepresenteerd kan worden op de trouwlocatie. Dit is niet alleen een uniek en origineel decoratiestuk, maar ook een bijzondere beleving voor jullie gasten.

Ik ben Lian en ik help je graag om jullie grote dag nog persoonlijker te maken. Ik verwerk jullie verhaal tot een bijzondere Wedding Story. Maar ook voor een op maat gemaakte uitnodiging, gastenboek of overig drukwerk kan je bij mij terecht. Ik vind het heerlijk om van elk verhaal, iets moois te maken. Elk verhaal is uniek, zo ook elke presentatie. We maken er samen echt iets moois van! Mag ik je verrassen met een persoonlijk voorstel?