terug naar categorieën

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! 

De bruiloft voorbereiden is een mooie tijd toch? 

Dat klopt, maar het heeft ook moeilijke en uitdagende kanten. Ik spreek met genoeg bruidsparen die in deze ‘mooie tijd’ veel stress en drukte ervaren en zich daardoor schuldig voelen. Dat is zonde, want je verlovingsperiode is een tijd waar jullie juist volop van moeten genieten!

Jullie hoeven het niet allemaal alleen te doen. Samen kunnen wij stapsgewijs jullie onvergetelijke dag plannen en voorbereiden. Minder stress, meer genieten en een onvergetelijke bruiloft. Wie wil dit nou niet?

Mijn naam is Lonneke, weddingplanner en eigenaar van Honu Weddings. Ik ben een vrolijke, zorgzame en georganiseerde meid. Een bruiloft organiseren geeft mij veel energie. Trouwen is naar mijn mening meer dan alleen maar ‘een leuk feest’. Het is onwijs persoonlijk, boordevol liefde en een super kostbare herinnering. 

Honu Weddings helpt en begeleidt bij het organiseren van jullie intieme en persoonlijke bruiloft. In de voorbereidingen worden jullie ontzorgd en op de dag zelf ben ik aanwezig. 

Benieuwd waar Honu voor staat en wat het voor mij betekent? Ik vertel het jullie graag op de beurs van 29 september in Apeldoorn! Toch al eerder nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op mijn website: http://www.honuweddings.nl  

Mochten jullie interesse hebben in mijn aanbod, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hoor ik graag meer over jullie liefdesverhaal en wensen voor jullie speciale dag. 

Liefs, Lonneke