terug naar categorieën
House of Dapper; Voor de eigentijdse man
 
Met een sterke focus op duurzaamheid, persoonlijke aandacht en een beperkt aantal maatpakken dat we elk jaar maken, streven we naar het verrijken van jouw stijl.
Jouw perfecte trouwpak
Op zoek naar de perfecte trouwpak? Onze expertise in trouwkleding maakt ons jouw ideale partner. House of Dapper is een laid-back boetiek gevestigd in het hartje van Rotterdam, waar we al bijna 10 jaar met veel liefde werken aan het creëren van jouw perfecte outfit. Of het nu gaat om een klassiek maatpak, een uniek maatgemaakt trouwkostuum of een stijlvolle smoking, wij zorgen ervoor dat je straalt op jouw grote dag.
Beperkte aantal pakken
Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Daarom beperken we bewust het aantal maatpakken dat we elk jaar maken. Dit stelt ons in staat om ons volledig te richten op onze klanten, vakmanschap en aandacht voor detail. Geen massaproductie, maar kwaliteit en aandacht voor elk detail. Bij ons ben je verzekerd van een perfecte outfit die met liefde en zorg is gemaakt.
No Salespeople, No Pressure: 
Bij House of Dapper geloven we in persoonlijke aandacht zonder tussenkomst van verkopers. Je hebt direct contact met onze specialist(en) en eigenaar die je met passie begeleidt in het proces. Zij is jouw personal stylist en zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt en er op je best uitziet.
Duurzaamheid
We werken zo veel mogelijk met eco-vriendelijke materialen en houden onze impact op het milieu minimaal. Zo kun je niet alleen in stijl, maar ook met een goed gevoel stralen op jouw grote dag.
Meet your Tailor
Geen gedoe, gewoon goede vibes! Maak een afspraak en kom langs voor een meet & greet met Wanissa en de rest van de crew. Samen maken we van jouw trouwpak een bijzonder en persoonlijk verhaal!