terug naar categorieën

‘Als je gaat trouwen heeft Irein een fantastische oplossing om er voor te zorgen dat je onbezorgd er fantastisch uit gaat zien in je trouwjurk! Met onze box ‘Fit for the Dress’ krijg je de beschikking over een volledige set aan aan gels, cremes en olieen om 1 maand (10 behandelingen), dan wel 2 maanden (20 behandelingen) voor je trouwdag te relaxen, te ontslakken en vooral om centimeters omvang op je dijen, heupen en middel* kwijt te raken in een uitgekiende procedure. Gebruik makend van onze basis procedure “Silhouette’ hebben wij de samenstelling verder geoptimaliseerd, speciaal voor jou als stralende bruid.

In onze box ‘Fit for the Dress’ maken we gebruik van Groene algengel (vochtverdrijvend en vetverbrandend), Detox zeezout (ontslakken), Algencreme(anti-cellulite) en Kaviaarcreme (Liftend, speciaal voor gezicht en decolleté)

Hul jezelf 2-3x per week in een ontspannend, relaxed sfeertje thuis, waarbij je de stress van de voorbereidingen even lekker van je af laat glijden. Gebruik de bijgeleverde essentieel olie om een wellness sfeer te creëren in je eigen slaapkamer, zet wat ontspannende muziek op en voel je na afloop herboren, zeker met de gedachte dat je al genietend werkt aan een optimale body voor je trouwdag met vooral je benen helemaal klaar voor een onbekommerde avond van dansen. Met onze box voor 20 behandelingen ben je slechts €20,- kwijt per behandeling thuis. Een behandeling die je bij een beautysalon al gauw €80-90 kost.

Wij staan met onze producten op de beurs Trouwbeleving XL op 29 september a.s. in Apeldoorn.

Voor meer info kun je ook direct bellen naar 0630714295 of schrijven naar info@irein-cosmetic.nl