terug naar categorieën

De trouwceremonie is een stoffig en stijf gedeelte van jullie huwelijksdag?
Zeker niet! In tegendeel zelfs, er is tegenwoordig zoveel meer mogelijk in een ceremonie. De regeltjes kunnen losgelaten worden, alles -elke zin, elk woord, elke komma- hartstikke persoonlijk, niks geen standaard stukken tekst. De ceremonie is juíst het kloppende hart van jullie huwelijksdag.

Het moment waar jullie al lange tijd naar toe leven. En natuurlijk, is dat spannend! Dat is het moment waar de vlinders weer rondfladderen als in het aller- allerbegin van jullie relatie. Een moment waarop alle ogen op jullie zijn gericht. Natuurlijk is dat spannend!

En leuk, en prachtig, en liefdevol, en magisch, en gevoelig, en verdrietig, en grappig, en alles.

En dat alles, dát zouden jullie juist allemaal moeten voelen tijdens jullie ceremonie! Daar gaat het om, jullie verhaal en alles wat daarbij komt kijken. Zo moet een trouwceremonie er in mijn ogen uitzien!

Want ik combineer mijn vaardigheden als persoonlijk begeleider in de zorg met mijn ervaring in en liefde voor theater. Dat maakt dat VERBINDEN, SCHRIJVEN en SPREKEN voor mij als een rode draad door mijn leven loopt. Ik ben jong (dus suf en stoffig is sowieso al uitgesloten), met mijn theater achtergrond ben ik een tikkeltje eigenzinnig, en met mijn zorgzaamheid zijn jullie in goede handen.

Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te ontmoeten!
Isa Baijens
ISA Trouwt