terug naar categorieën

Zijn jullie opzoek naar een professional die jullie ondersteund bij het organiseren van jullie droombruiloft, of naar een ceremoniemeester die op jullie dag alles voor jullie uit handen neemt en er voor zorgt dat jullie en jullie gasten optimaal kunnen genieten ?
Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Ik ben Joyce, het organisatorische brein achter It’s JoyMazing. Als professioneel weddingplanner & ceremoniemeester help ik graag om jullie droombruiloft te verwezenlijken. Iedere bruiloft is uniek, en ik draag daar graag mijn steentje aan bij.  

Weddingplanner
Jullie hebben geen idee waar te beginnen of waar jullie te tijd vandaan gaan halen om een bruiloft te plannen ? Als weddingplanner ontzorg ik jullie graag waar nodig. Een weddingplanner inhuren betekend niet dat jullie alles uit handen hoeven te geven, maar dat we samen aan de slag gaan om jullie een perfecte dag te bezorgen. Met een groot netwerk ga ik voor jullie opzoek naar leveranciers die écht bij jullie en jullie bruiloft passen. 

 

Genieten! Dat vind ik een mooi én belangrijk woord. Wanneer jullie niet optimaal genieten kan het zomaar zijn dat jullie de trouwdag niet ervaren als jullie perfecte dag, wat natuurlijk wel zo moet zijn! Ik neem de stress en zorgen van jullie af. Het gaat er niet om wie de mooiste, grootst of uitbundigste bruiloft heeft.Het gaat erom dat het een bruiloft is waar jullie altijd al van gedroomd hebben.Wanneer je aan het eind van de dag getrouwd bent met de liefde van je leven, dan is alles perfect!

 

Ceremoniemeester
Mochten jullie het organiseren van jullie bruiloft nou veel te leuk vinden en dat liever zelf doen, dan neem ik graag deze taak van jullie over op de trouwdag zodat jullie volkomen kunnen genieten! Als ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie bruiloft soepel verloopt en dat jullie samen met jullie gasten optimaal kunnen genieten van deze bijzondere dag. Tijdens jullie bruiloft ben ik het aanspreekpunt voor gasten en leveranciers en help ik jullie waar mogelijk. Een zorgeloze dag, dat wens ik ieder bruidspaar toe!

 

‘There are dreamers and planners, the planners make their dreams come true’
Benieuwd naar wat It’s JoyMazing voor jullie kan betekenen ? Laten we kennis met elkaar maken en de wensen bespreken.