terug naar categorieën

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd!
Een DJ Draait voor jullie, het is tenslotte jullie feest! Een bruiloft draaien is topsport. Daarom zijn wij constant bezig met de dansvloer. Welk nummer draaien we hier na? Wat vinden de mensen leuk?
Jullie gasten vragen verzoekjes aan en vaak wordt er ook 
geïmproviseerd tijdens stukjes. Wij kiezen de juiste DJ nadat we kennis hebben gemaakt en weten wat jullie graag willen.
Dit zien jullie terug in onze reviews. Onze prijzen zijn vast en all-in. Dus ook inclusief reis- en organisatiekosten.

We hebben de juiste deejays die aansluiten bij jullie wensen. Elk bruidspaar is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen. Elke boeking bij ons is dus eigenlijk op maat.
Daarom organiseren we vooraf een kennismakingsgesprek. Wij hebben een standaard show en een uitgebreide show met meer bewegend licht en een verlichte DJ Booth.
Daarnaast zorgen wij voor een volle dansvloer en denken we mee met jullie opening en afsluitende plaat. Onze deejays gaan in op verzoekjes van jullie gasten.

Even terug naar waar het ooit begon..
Op een examenfeestje van een klasgenoot op mijn zestiende. Na deze bijzondere avond kocht ik mijn eerste deejay set. Daarna begon ik in de Utrechtse heuvelrug in lokale bars en clubs te draaien.
Snel daarna draaide ik in Brothers (Bunnik) en in 2013 op A State of Trance van Armin van Buuren. Ook heb ik mijn eigen platen uit mogen brengen bij diverse labels en les gegeven op diverse Deejay Scholen.
Ook heb ik in Griekenland, Australië en Rusland mogen draaien.
 
Met die kennis en ervaring ben ik samen met de deejays die ik in de afgelopen jaren tegen ben gekomen gaan draaien op bruiloften met één doel: Een onvergetelijk feest op jullie bruiloft!
We draaien allemaal op dezelfde manier en toch heeft elke deejay zijn eigen stijl en dit zorgt voor een unieke combinatie.