terug naar categorieën

Waarom een videograaf op jullie bruiloft, terwijl jullie ook al een fotograaf hebben? Een vraag die ik vaak hoor! Door mijn leven heen heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om mooie en bijzondere herinneringen vast te leggen. Om herinneringen levend te houden. In trouwfilms zie je, hoor je en voel je. De geloftes die jullie uitspreken, de geweldige speech van je beste vriend of jullie gave openingsdans zijn allemaal momenten die er zoveel beter uitkomen op bewegend beeld. Een film laat je voor een aantal minuten echt een tijdreis maken, weer even helemaal terug naar dat moment. Je proeft de sfeer opnieuw, hoort de geluiden en ziet de momenten die jij net even hebt gemist tijdens jullie dag.

Wil je graag je trouwfilm door mij laten maken? Dan kom ik graag vrijblijvend langs om gezellig kennis met jullie te maken. Als je iemand toelaat tot de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je een klik hebt en je op je gemak voelt. Met zicht op je bruiloft ga je een spannende tijd tegemoet waarin waarschijnlijk veel georganiseerd moet worden. We bespreken samen jullie wensen en ik denk natuurlijk ook graag met jullie mee!

Op de trouwdag zelf leg ik graag échte, pure en spontane momenten vast. Je zult daarom weinig merken van mijn aanwezigheid. Er gaat geen belangrijk of bijzonder moment aan mij voorbij. Ook hou ik altijd zoveel mogelijk rekening met de fotograaf. Na de bruiloft ontvangen jullie binnen twee weken een preview en binnen zes weken de film.