terug naar categorieën

Ik ga voor de perfecte balans tussen tranen van het lachen en het raken van de gevoelige snaar. Kippenvel op de armen en lachen van trots. Soms heel even het schaamrood op de kaken – ik neem geen blad voor mond-, maar vooral ook verhalen van trots en met liefde over elkaar. Jullie verhaal, jullie liefde, gevangen in mijn woorden.

Een unieke ceremonie, helemaal voor jullie. Ik ga voor de spikkels op het softijs, de kersjes op de taart. Tussen de regels door vang ik namelijk ook de dingen op die niet gezegd worden maar er wel zijn. Jullie verhaal is een ware beleving, van begin tot het eind. Jullie gasten zullen zeker niet verveeld om zich heen kijken en zich afvragen wanneer de borrel nou begint. Want ook bij de ceremonie kan je het gevoel hebben dat het feest al is begonnen. En dat is wat ik graag doe. Positieve vibes, een vleugje humor, en vooral: ontspanning en plezier.
Waarom? Omdat LIEFDE alles is! Als Trouwambtenaar zet ik mijn passie voor de liefde in om jullie dag onvergetelijk te maken.
Ik ben een goedlachs persoon, en houd ervan om dit tijdens de ceremonie ook jullie gasten te laten doen. Want de liefde vieren mag een feestje zijn! Mijn ceremonie blijft ver weg van een chronologische opsomming van jullie levensverhaal. Maar het is verrassend, interactief, alles wat jullie wensen en nog meer dan dat.

Trouwen kan op zoveel verschillende manieren, dus ook precies hoe jullie het willen. Jullie kunnen er je eigen invulling aangeven, en dat geldt ook voor de ceremonie. Zonder grenzen, zonder beperkingen. Dat kan waar, wanneer en hoe jullie het willen. In ieder geval als jullie kiezen voor een ceremoniespreker of zelfstandig trouwambtenaar. Met jullie wensen en dromen maken we er samen een onvergetelijk beleving van! Maar voordat het zover is, gaan we er samen ook wat leuks van maken. Want ook de weg ernaartoe moet vooral heel gezellig en leuk zijn!

Klaar voor een liefdevol feest? Ik kijk er enorm naar uit om kennis te maken, om in jullie leven te duiken, jullie verhaal te horen. Samen gaan we een ceremonie creëren die de liefde tussen jullie weerspiegelt, maar ook heel ontspannen en gezellig is. Laten we samen jullie speciale dag magisch maken!
Stuur me een berichtje als je meer wilt weten en kennis wil maken!

Wil je meer van mij zien, volg me dan op instagram

Fotocredits: Sharon Jane fotografie