terug naar categorieën

Jullie trouwdag is de mooiste dag van jullie leven. Wat deze dag zo mooi maakt, is dat we de liefde vieren samen met de mensen die ons het meest dierbaar zijn. Met livemuziek maken jullie deze dag uniek en persoonlijk. Op welk liedje wil je weggegeven worden? Zijn er liedjes waar je kriebels van krijgt tijdens de kus? Ik kom de liedjes graag live vertolken tijdens jullie bruiloft. Samen maken we er de mooiste dag van jullie leven van.

Ceremonie
Tijdens de trouwceremonie zijn er verschillende momenten die jullie in kunnen vullen met livemuziek. Weten jullie nog niet precies wat jullie willen? Dan heb ik ideeën genoeg! Ik spreek graag met jullie af om te kijken naar deze belangrijke momenten en de bijpassende nummers. Al jullie wensen zijn bespreekbaar.

Borrel, receptie & diner
Wanneer jullie na de ceremonie overspoeld worden met lieve woorden en felicitaties van jullie vrienden en familie, terwijl de taart aangesneden wordt of terwijl er geproost wordt op jullie kersverse huwelijk tijdens de borrel of receptie, is livemuziek erg gepast. Ook kan ik sfeervolle en vrolijke achtergrondmuziek verzorgen tijdens jullie diner, waarbij al jullie gasten verstaanbaar blijven.